Modele de invitatii de botez-texte

In timp ce Somnul de după Sfântul Botez ími va fi lin, dumneavostră veți petrece la restaurantul………. DIN………., în ziua de…………., Începând cu ora………… Vă aşteptăm cu Drag! Suntem Gemenii…………………………… Si Credem ca este timpul sa Intram si Noi in randul crestinilor! ASA ca va invitam la… un biberon de lapte – Noi, un Pahar cu sampanie si bucate alese – voi, dupa Care, Noi vom dormi si voi veti dansa. Impreuna cu nasii nostri………………….. Si Cu mami si Tati,………………………………, la restaurant…………………………, données PE de……………….., in jurul orei………………., unde aveti si o Camera rezervata. Botezul, Cu Voia lui Dumnezeu va avea loc la Biseruca la…………….. Va asteptam cu Drag! Sunt bebe…….. măsor 60 de Centimetri, sunt cea mai scumpă şi mai alintată membră a Familiei. …….. şi…….., Împreună cu naşii Mei,…………

şi………, vă aşteaptă să participaţi la cérémonalul Magic, Când voi Primi Taina Sfântului Botez la Biserica…….,………………. Deşi, cel mai probabil, eu nu voi putea Veni, deoarece sunt foarte somnoroasă, părinţii Mei DAU o Petrecere la Restaurantul………… Începând cu ora…….., în données de………….. şi sunteţi poftiţi să beţi un Pahar cu şampanie în cinstea fericitului eveniment. Urmand cuvintele Mantuitorului: „de nu se va Naste cineva DIN APA si DIN duh, nu va putea sa intre in Imparatia lui Dumnezeu” parutu-ni-s-a noua cuviincios ca micutul Andrei Alexandru nascut in ziua intai a lunii aprilie 2006, sa fie renascut prin Taina Sfantului Botez in ziua a 28-a, a lunii mai, DIN anul 2006. Toti CEI ce doresc sa ni se alature la acest joyeux si de Dumnezeu binecuvantat moment, sunt invitati sa ni se alature la slujba ce va avea loc in jurul orei 17:00 in Biserica parohiala gogora DIN satul Palanca; Si spre a face aceasta Taina dupa datina stramoseasca, parintii: PR. Valentin si Stefania Mitroi si Nasii: Andrei si Mariana Dinu au Bucuria de a va invita si la petrecerea ce va urma la Restaurantul „Rustic House”. Va asteptam cu Drag! Dati-mi voie sa ma prezint, sunt fiica Familiei Ramona si Mircea Bercian ma cheama Ioana Corina odata cu venirea MEA PE Lume va spun „bine v-am gasit” si va invit sa ma vedetipe Data de 6 mai 2006, la orele 16. facand baie in APA sfintita de la Biserica „Nasterea Maicii Domnului” DIN localité Berca, unde ma vor Tine in brate nasii Mei Florica si Gheorghe Tinta. PE dumneavoastra va voi cunoaste in aceeasi Zi, la orele 18, cand va invit la petrecerea care va avea loc la Club Terasa Berca (Langa Stadion). Va astept cu Drag!. .

intră în Lumea creştinilor PE Data de……….., vă invit PE Data de………, să mĂ vedeţi Cum fac băiţă în APA sfinţită, la Biserica………, unde mĂ vor ţine în braţe naşii Mei,……. şi……. şi considèrent că a venit vremea să intru şi eu în rândul creştinilor…. Vă invităm să fiţi alături de Noi la acest eveniment,………… Şi……………………………… Doua minuni au poposit in viata Noastra:………………………. Va invitam sa fiti alaturi de FIII/Ficele nostri/noastre cand vor Primi Taina Sfanta a botezului la Biserica.

Articol din categoria Fără categorie, scris de admin. Salvează legătura.

Comentariile sunt închise.